Uncategorized

Voltál már öntödében?

Néha a barátaimmal egy-egy hétvégére el szoktunk menni valahova kirándulni vagy lazulni. Ilyenkor mindig feltöltődünk energiával és újult erővel tudunk belevágni a jövő izgalmas kihívásaiba. Közösen kiválasztjuk, hogy akarunk menni és választunk utána egy szállást is. Megbeszéljük, hogy milyen programokat akarunk majd szervezni magunknak és már ennél a pontnál alig tudunk megülni a fenekünkön.

Múltkori alkalommal olyan helyre mentünk, ahol egy hirtelen felindulásból egy öntödébe is elmentünk. Érdekes élmény volt, mindenkinek tetszett. Nem is tudom már pontosan, miért mentünk oda. Azt hiszem, előző nap láttuk ezt a helyet este, és eldöntöttük, hogy másnap ellátogatunk oda.

Elmeséltük utána az ismerőseinknek, sőt, én például még egy szuvenírt is elhoztam, ha lehet ezt így mondani. Ajándékba hoztam haza anyukámnak, szereti az ilyesmit és hobbija a lakásdekoráció. Még mondta is, hogy annyira tetszik neki ez a kis szuvenír, hogy egyszer ő is el akar majd oda menni és megnézni ezt az öntödét.

Korábban is hallottam már öntödékről, de sosem érdekelt igazán ez a téma. Szóval mindenesetre örülök neki, hogy mindannyian nyitottak voltunk a témára, és csak ajánlani tudom minden embernek, hogy legyen nyitott új dolgokra, hiszen akkor derül ki, hogy mennyi minden érdekli még az embert.