Öntött vasból motorosruha?

Nagypapámat mindig csodálattal figyeltem, ahogy különböző dolgokat készít izzó folyadékból, ami aztán ha kihűl, kemény formát fog felvenni. Csillogó szemekkel néztem mindig, ahogy dolgozik a műhelyében, de persze csak tisztes távolból, mert a szülők mindig féltettek, hogy valami bajom esik. A munkássága mellett még azt is élveztem, amikor a motoron vitt ide-oda, hogy a műhelyben készült rendeléseket elszállítsa. Az öreg nagyon figyelt a pontosságra és arra, hogy a beígért időn belül megtartsa a szavát!

Nagyapám alapozta meg, hogy ki is lettem valójában. Legalábbis, a motorozás örömét tőle tanultam. Gyerekként sokat gondolkodtam, hogy ha majd idősebb leszek, öntök magamnak egy páncélzatot és modern kori lovag leszek a kétkerekű fémparipámon, és segítek majd nagyapámnak eljuttatni a remekeit. Sajnos ez az álom elment a apóval együtt. Nem fogtam fel mikor meghalt, de éreztem, hogy már semmi sem ugyan az. Egyedül a motorozás utáni vágy maradt meg. Amint tudtam vásároltam is egy járműt és beálltam motoros futárnak. Szenvedélyemmé vált, hogy időben szállítsam ki kétkerekűmmel a rendelt terméket, főleg pizzát…

Nem vágytam soha sok pénzre, csak szép életre, ha sikerül egy kis családot alapítani, elkezdek én is tárgyakat, szobrokat önteni és arra kiépíteni egy vállalkozást, hogy nagyapám büszke legyen. A motoros ruhámat viszont nem öntöm ki, mert azóta találtam egy remek oldalt, ahol széles választék vár, ami olcsó és jó minőségű, és ami nálam a legfontosabb, a kiszállítás 1-2 napon belül megtörténik! Kevés webshop mondhatja el ezt magáról, pedig a logisztikai rész a legfontosabb egy ilyen vállalkozás tekintetében és természetesen az áru, de arra panasz nem lehet!

Alig várom már, hogy elkezdhessem a kicsiny vállalkozásom, gyönyörű leendő feleségem oldalán és idősebb koromban, már csak a motorozás öröméért szeretnék a kétkerekűmre ülni! Abban meg már csak reménykedni tudok, hogy a kedvenc oldalam nem zárja be a kapuit és sokáig tudom majd rendelni tőlük a motoros holmit.