A legjobb gumi a piacon!

akciós 205 55 r16 nyárigumi árakA papa öntödében dolgozik, szeret ott lenni, mert ezzel tökéletesen meg tudja teremteni az otthonunk számára szükséges anyagi hátteret. Főleg anyát szereti, velünk, gyerekekkel sosem volt jóban annyira, anya volt az, aki nevelt minket, apa csak kifizette az iskolát, a ruháztatást, ilyesmiket. Mindig szerettem volna megérteni őt, hogy ez miért van, és egy idő után arra jutottam, hogy anya megszelídítette őt, más erre nem volt képes. Azért olyan emberi, amilyen, mert anya ilyenné tette. Ő egy oroszlán volt, egy veszélyes, szabad állat, de vesztére találkozott anyával, aki fiatalnak gyönyörű volt, és még most is olyanok a vonásai, mintha a ráncai is emlékeznének a gyönyörű arcra. A húgom szerencséjére rá hasonlít, pont olyan, mint ő volt annak idején, minden fiútól védenem kell jó testvérként, pedig még csak 12 éves. Apát nem érdekli Emese sem, csak anya, mi is csak azért lettünk, mert anya szeretett volna gyerekeket. Mindenesetre a felelősséget megtanultam apától, anyától viszont a gyengédséget és a szeretet kivezetését más emberekbe, vagy inkább átvezetését. Elnéztem viszont, amikor a hétköznapi vacsorákon apa anyához ért, olyan esetlen gyöngédséggel, ahogyan a nagymacskák cirógatják a törött nyakú madarakat, olyan hozzá nem illő volt, egy ekkora medvetesthez, hogy egy ilyen kicsi asszonyt ennyi szeretettel, szerelemmel érintsen meg.

Egyetlen egyszer láttam őket veszekedni, akkor apa gyengepontjáról volt szó, az autóról. Az autó fontos volt, mert apa az öntödéhez egy másik faluba járt át, így kellett egy jó kocsi, amivel normálisan közlekedett, rendes autógumival, évszaknak megfelelően. Anya magyarázta neki, az akciós 205 55 r16 nyári gumi árak most még lentebb mentek, mire apa, mint aki ezt, egyedül az életben valamit tényleg jobban tud, cinikus magabiztossággal azt felelte, őt nem érdeklik az akciós 205 55 r16 nyári gumi árak, neki megfelel az a nyári gumi, ami éppen most az autón van, ő nem akar újat venni. Mire anya felháborodott, hogy de hát a legjobb barátnője férje autószerelő, és még ő is a gumidiszkont.hu oldalán rendelhető akciós 205 55 r16 nyári gumi árakról beszél mindenkinek, hogy ilyen még egyszer nem adódik többé az életben, ilyen jó minőségben, ilyen jó áron autógumit soha többé nem vehetünk. Anya szinte vakon hitt Klára, a barátnője férjének szavában, aki amúgy tényleg az ország egyik legsikeresebb szerelője volt. Még én is, abszolút laikus kamasz fiúként is azt gondoltam, hogy te jó ég, ez egy szuper ajánlat! De apa hajthatatlan volt, szóval aznap este külön is aludtak, anya nem volt hajlandó megosztani egy ilyen makacs medvével az ágyát.

Aztán anya másnap is mérges volt rá. És szerdán sem szólt hozzá egy szót sem. Pénteken már megjöttek az autógumik, mert apa annyira kétségbeesett anya hiányától (annak ellenére, hogy egy házban voltak, csak anya tartotta az egyértelmű távolságot, sértettségből meg kivagyiságból), hogy szerdán már inkább leadta a rendelést, csak álljanak vissza a dolgok a megszokott üzemmódba. Amikor kiszállították a gumikat, volt nagy sírás, anya rettenetesen meghatódott, hát ez a szelíd medve így szereti őt, mégis nagyon szereti, megvette a kedvéért az akciós 205 55 r16 nyári gumit.

Apa zavartan vakargatta a fejét, de hagyta, hogy anya csókolgassa, már elég sok puszi adagját kellett bepótolni, elmaradt néhány nappal az átlagtól. Szóval szent volt a béke, és később apa is rájött, hogy az akciós 205 55 r16 nyári gumi tényleg a lehető legjobb választás lehet annak, aki biztonságos vezetésre vágyik!