Első randi egy öntödében

Barátnőm végre talált magának egy remek fiatalembert, sokat beszélgettek, chateltek, mind a ketten szimpatikusnak találták egymást, ezért a hetek óta tartó online beszélgetést tovább szerették volna fejleszteni. Az első randevújuk nem máshol volt, mint egy öntödében. Valami nem szokványos randihelyszínt szerettek volna találni, és véleményem szerint ez sikerült is. Nem egy tipikus első randis hely egy öntöde, ahol különböző kis tárgyakat tudtak kiönteni, majd a kihűlés után megcsiszolták, lesorjázták. Ez egy nagyon izgalmas randevú volt, mert itt nem csak beszélgetni tudnak a felek, de a tevékeny közös élmény is megvan, arról nem is beszélve, hogy egy maradandó tárggyal lettek gazdagabbak, mely mindig emlékezteti őket az első találkozásukra.

Ezen csoportos öntödei program alkalmával hallották, hogy egy cégnél milyen változások léptek életbe köszönhetően a vezetőségük közbenjárásának. Eddig nem volt a cégnél céges autó, de az öntödei programon résztvevő hölgy nagyon örül ennek a lehetőségnek, mert könnyebb lesz számára az ügyfeleik felkeresése. A flottakezelést a cége, egy nagyon jó módon oldották meg, mivel költséghatékonyan szerették volna megoldani a kocsik beszerzését és üzemeltetéssel járó papírmunkákat, ezért egy remek céget kerestek és találtak is. A tartós bérlést választották, mivel ez volt a cég számára a leghatékonyabb, hogy a flottakezelő cég megvásárolja az autókat, majd a tartósan bérbevevő bérleti díjat fizet érte. Az áfáját visszaigényli a flottakezelő cég, erre nincs gondja már a megrendelőnek. Majd az autók szervizelése, gumicseréje, és a minden vele járó papírmunka a bérbe adó cég feladata lesz.

Ezen a remek cég honlapján : http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html, minden hasznos információt megtalálhatnak, mely ahhoz vezet, hogy a nézelődő el tudja dönteni, hogy ezzel a csoda céggel szerződést kössön. Az oldalon minden hasznos információ olyan szinten megtalálható, hogy az mindenki számára érthető és egyértelmű, http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html mivel itt olyan összehasonlításokat találhat az érdeklődő, hogy miben éri meg számára egy tartós bérlés, mint pedig az, hogy milyen feltételei vannak egy lízing szerződésnek. Nem csak bőséges leírást mellékelnek, de grafikonokat is tartalmaz az oldal, grafikonokat össze tudják hasonlítani az érdeklődők, és teljes tájékoztatásban lesznek, és így megkönnyítvén a döntést, minél hamarabb sikerül szerződést kötni.

Az öntödei programon részt vevő hölgy elmondta, hogy főnökei milyen nagyon meg voltak elégedve a döntésükkel, miszerint ezzel a remek flottakezelő céggel kötöttek szerződést. Amikor a honlapjukra kattintottak, mivel egy nagyon összeszedett és jól tagolt honlappal találták szembe magukat. Teljesen egyértelműen tagolt lapfülekkel rendelkezik a cég, mely nem csak flottakezelést vállal, de tanácsokat is ad ebben a témában, milyen gumikat érdemes választani, milyen biztosítás, vagy éppen, hogy milyen bérlést válasszanak a cégvezetők, mindezeket 5 darab videóanyagban, érhetők el, külön megrendelés alkalmával.

Amikor megérkeztek az autók, mindenki birtokába vehette, és már a várost lehetett átszelni az ügyfelekhez.

Amennyiben valamely gond adódna a cég, minden intéz az autókkal kapcsolatban, ha összetörik, vagy ha vizsgára kell vinni. Ez fontos szempont volt a vezetőségnél, hogy kedvező csomagösszetétellel és kedvező ár mellett tudjanak flottát tartani és flottakezelőt alkalmazni. Ez a két együttállás ennél a remek flottakezelőnél meg tudott valósulni és a szerződéskötés meg is történt. A cég az előzetes egyeztetésnél is és a szerződés aláírásakor is nagyon rugalmasan kezelte az időpontokat, igazodva a megrendelőik időbeosztásához. Ez is egy szimpatikus szolgáltató hozzáállás, mely minden tekintetben megrendelőbarát. Nem is lehetne másképpen vezetni egy céget, minthogy a megrendelőik kedvében járjanak, és keressék, hogy miben tudnának a segítségükre lenni, valamint, hogyan tudnák az igényeiket teljes mértékben kielégíteni. Ez ennél a cégnél maximálisan rendben van, és amint tehetik minden partnerük számára ajánlják eme remek flottakezelő céget, akik minden lépését követik az autóknak, pontosan rendben tartva azokat. Akik szeretnének flottakezelést igénybe venni azoknak egy linket továbbítanak: http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html, hogy itt tudnak részletesen informálódni, de szóban is maximálisan megnyugtatják, illetve szívből ajánlják a céget, mert nekik csak pozitív tapasztalataik vannak. Így barátnőm nem csak egy párral, és egy öntött tárggyal lett gazdagabb, hanem a flottakezelés rejtelmeibe is belehallgathatott.