Az első kiöntött motoros kipufogóm, amit motoros boltban nem kapni!

Családunk nagy hagyományőrző, így apáról fiúra száll a szakma, amitől kenyér kerül az asztalra. Nagyon szeretem a szakmám, imádom, hogy a fém folyékonnyá válik, és úgy formálom, ahogy nekem jó. Ez egy kis hatalommal ruház fel, mindig úgy érzem, hisz a fém az szilárad, de én még is meghajlítom! Ez az, ami számomra sokat jelent a munkámban,

Sose éltem nagy pompában, de nem is igazán szeretnék. Inkább tartózkodok egy műhelyben vagy garázsban, mert az ott kavargó illatok a biztonság érzetét keltik bennem. Ellentétben régi pajtásommal, akiket eléggé fel vet a vagyon és csak úgy szórja mindenfelé.

Most éppen új hobbija van, a motorozás. Talált egy internetes boltot, ahol állítása szerint kiváló áruk vannak ráadásul jó áron. Innen szokott rendelni mindent, ami megtetszik neki. Nem is olyan rég motoros bukósisakot rendelt, de ruházatot és néha alkatrészt is szokott az oldalról. Bár, ha tönkre megy valami, a járművén, inkább személyesen megy maga az alkatrészek után, de volt már másra is példa. Szóval mióta rátalált, ez a motoros bolt a kedvence, mert mindent be tud szerezni, ráadásul könnyen böngészhető az oldal és kiváló termékeket lehet rendelni.

Amikor nekem mutatta az oldalt, néztem az alkatrészeket és megkérdeztem, hogy mi lenne, ha egy alkatrészt én gyártanék le neki, mert jól esne számomra, ha valami tőlem is lenne a motorján. Kifejezetten tetszett neki az ötlet és egy egyedi alkatrész mindig jól jön.

A kipufogóra esett a választás, amit létre kell hoznom. Mondta, hogy minden alkatrész a kedvenc motoros boltjából van, ezért ha azokat veszem alapformának azért hálás lenne. Ki is néztem egy univerzális dob kipufogó formát, ami szerintem tetszeni fog majd neki.

A gyártás folyamatok viszonylag hamar és zökkenő mentesen mentek. Amikor elkészült, és bemutattam, nagyon hálás volt, de volt vele egy probléma. Nem volt krómozott, és én nem is akartam, hogy az legyen, mert én így gondoltam ki, viszont cimborám mindenképp ragaszkodott hozzá. Ezen eléggé elkezdtünk veszekedni, mert hát még is én csináltam, van alkotói szabadságom és szerintem így jobb. Nyilván neki is megvolt a saját véleménye, aztán ez a szópárbaj addig fajult, amíg nálam nem maradt a kipufogó és ő pedig rendelt egyet online, a szokásos motoros boltból…

Pár hétre mosoly szünet is lett köztünk, de aztán vett egy nem várt ajándékot.

Sokat gondolkozott, mivel kárpótolhatna, ezért azt találta ki, hogy vett nekem egy új motort, amire illeszkedhet az alkatrész, tehát tegyem fel és használjam. Elállt a szavam, amikor szembesültem a történtekkel, mert ekkora engesztelő ajándékra nem számítottam, sőt, inkább csak egy sörre, mert általában azt szoktuk ilyenkor.

Mindenesetre nagyon megörültem a motorkerékpárnak és elkértem havertól azt a linket, ahonnan ő szokott rendelni, és én is elkezdtem nézelődni. Így még izgatottabbá tettek az áruk, hogy tudtam, használni is fogom őket. Igaz nincs jogsim rá, de van egy hatalmas parkoló tőlünk nem messze, ott fogok gyakorolni addig, amíg le nem teszem a forgalmit!

Ilyen egy jó barát és egy jó motorosbolt keresztezése! Feldobja az embert!

 motorosbolt